Ydelser

Værnemidler

Det er vigtigt at have det rigtige udstyr til rådighed, når du skal beskytte din kunder og dig selv. Som noget nyt tilbyder NOVIDAY et udvalg af værnemidler til jeres virksomhed. Vi tilbyder større partier hansker, mundbind, visirer med korte leveringstid. 

Vil du vide mere? Så skriv en mail til os.

Projekt ledelse

Projekter er oftest præget af en række usikkerheder, for der kan ligge et antal ubekendte faktorer foran jer, når nye, måske endda innovative, projekter skal implementeres. Vi har kompetencerne, til at håndtere dem og hvilke processer, der skal til for at holde uforudsete omkostninger ude.

Effektiv it-projektledelse hos NOVIDAY indebærer en forståelse for både branche, mennesker og teknik. Hos os vil vi forbinde alle delelementer i dit projekt, og lime dem sammen til et helstøbt succeshistorie. 

Vil du vide mere? Så skriv en mail til os.

Coaching og økonomihjælp

Hos NOVIDAY tilbyder vi dig professionelle værktøjer og services til at øge jeres produktivitet. Vi tilbyder professionel totalservice inden for økonomi. Denne løsning vil øge jeres produktivitet, fordi i kan koncentere om det i er gode til og lade NOVIDAY klarer resten.

Vi skræddersyer og opsætter et set-up for jer, således at I kan fokusere på at øge jeres salg og levere enestående service.

Vil du vide mere? Så skriv en mail til os.

IT-drift

NOVIDAY er en leverandør inden for IT-drift. Vi levere løsninger inden for IT-driftservices, ERP-hosting, IT-sikkerhed og hosting. 

Vi har den krævede erfaring til at være din specialist i forretningsprocesser, således at vi kan finde den bedste IT-driftsløsning, der understøtte jeres virksomhed på bedste vis.

Vores 360° specialistviden sætter dit behov i centrum og en service, der holder din IT kørende 24/7 alle ugens dage. Du får tilknyttet en fast kontaktkonsulent, der kender dig, din virksomhed og din IT-drift.

Ydermere tilbyder vi både on-site support i hele landet, og fjernsupport. 

Vil du vide mere? Så skriv en mail til os.