Dine IT ambitioner kommer sikkert i mål med vores ekspertise.

Projektledelse

IT-projekter er oftest præget af en række usikkerheder, for der kan ligge et antal ubekendte faktorer foran jer, når nye, måske endda innovative, projekter skal implementeres. Vi har kompetencerne, til at håndtere dem og hvilke processer, der skal til for at holde uforudsete omkostninger ude.

Effektiv it-projektledelse hos NOVIDAY indebærer en forståelse for både branche, mennesker og teknik. Hos os vil vi forbinde alle delelementer i dit projekt, og lime dem sammen til et helstøbt succeshistorie. 

IT-drift

NOVIDAY er en leverandør inden for IT-drift. Vi levere løsninger inden for IT-driftservices, ERP-hosting, IT-sikkerhed og hosting. 

Vi har den krævede erfaring til at være din specialist i forretningsprocesser, således at vi kan finde den bedste IT-driftsløsning, der understøtte jeres virksomhed på bedste vis.

Vores 360° specialistviden sætter dit behov i centrum og en service, der holder din IT kørende 24/7 alle ugens dage. Du får tilknyttet en fast kontaktkonsulent, der kender dig, din virksomhed og din IT-drift.

Ydermere tilbyder vi både on-site support i hele landet, og fjernsupport. 

Produktivitetsværktøjer

Hos NOVIDAY tilbyder vi dig professionelle værktøjer til at øge jeres produktivitet. Vi tilbyder professionel totalservice inden for CRM og Office 365. Vores Office 365 løsning giver dig standardpakken, som indeholde alle de professionelle værktøjer, som en moderne virksomhed har behov for. Denne løsning vil øge jeres produktivitet, fordi det vil give brugere adgang til at arbejde når og hvor som helst. 

 

Mange virksomheder oplever, at det kan være svært at skabe, fastholde og udvikle gode relationer til potentielle kunder, og med et CRM-system fra NOVIDAY sikrer du nemt et tættere bånd mellem din virksomhed og dine potentielle og nuværende kunder. 

Vores CRM løsning spiller en innovativ rolle på markedet, der har fokus på brugervenlighed, funktionalitet, salg og kundeservice. Den skærer ind til benet, således at du får et CRM system, der er let at lære og hurtig at anvende.

Vi skræddersyer og opsætter CRM-systemet for jer, således at I kan fokusere på at øge jeres salg og levere enestående service.

Website

NOVIDAY er specialister i at skræddersy hjemmesider til din målgruppe og branche. Vi sørger for at din hjemmeside er optimeret og funktionel, med øje for at den følger Google’s retningslinjer. Vi sørger for at alle funktioner og dele af din digitale tilstedeværelse er forbundet, og optimeret til at øge din Google ranking.

Vi tilbyder en totalløsning, der giver dig en flot og moderne hjemmeside, der er teknisk korrekt opsat, fordi vi mener at din hjemmeside skal kunne præstere på Google og resultere i at du ranker bedre end hjemmesider, der ikke er opsat korrekt.

Serviceaftale

Vi tilbyder muligheden for en serviceaftale, således at vi klarer alle fremtidige ønsker, samt vedligeholdelse. Du kan trygt benytte tiden på din virksomhed. Vi vil bl.a. sørge for at opdatere din hjemmeside, løbende backups og yde fuld support, hvis du ønsker rettelser eller tilføjelser uanset størrelse.

NOVIDAY Vores resultat er din succeshistorie.